Ook wanneer scholen en opleidingen niet geopend zijn, werken studenten en onderwijsprofessionals met materiaal van Perspectief Uitgevers gewoon verder. Gedegen digitaal materiaal maakt deel uit van onze boekuitgaven. Zo ook bij het boek Handelingsgericht werken in passend onderwijs: met de unieke persoonlijke code vóór in het boek heeft u onbeperkt toegang tot de website www.hgwinpassendonderwijs.nl. Blended werken, leren en studeren heeft de toekomst! Kijkt u ook eens op onze andere onderwijswebsite www.begeleideninpassendonderwijs.nl Op deze website staat digitaal materiaal bij twee boeken verwante

In maart 2020 verscheen het nieuwe boek Passend onderwijs in de praktijk. Kernthema’s en casuïstiek, geschreven door de bekende auteurs en docenten Hans Schuman en Peter de Vries. Ook bij dit boek (zoals bij het boek Instrumenten voor begeleiden in passend onderwijs) is digitaal materiaal beschikbaar, dat is toegevoegd aan deze website. Beide boeken beschikken ook over een unieke code die toegang bieden tot de site. Wie na registratie is ingelogd, kan de digitale materialen van beide boeken gebruiken!

Dus: heeft u het boek Passend onderwijs in de praktijk aangeschaft? Dan kunt u met de code in het boek toegang krijgen tot de website en óók gebruik maken van het (andere) digitale materiaal bij het boek Instrumenten voor begeleiders in passend onderwijs.

Heeft u al toegang tot de website omdat u beschikt over het boek Instrumenten voor begeleiden in passend onderwijs, dan kunt u nu dus ook gebruik maken van het digitale materiaal bij het boek Passend onderwijs in de praktijk.

Meer informatie over de inhoud van het boek Passend onderwijs in de praktijk staat bij Introductie op deze website.

Wilt u deze boeken bestellen? Dat kan via alle (internet)boekhandels in Nederland en België alsmede via de webwinkel van Perspectief Uitgevers:

https://www.perspectiefuitgevers.nl/product-categorie/onderwijs/