Het boek Handelingsgericht werken in passend onderwijs wordt op dit moment veelvuldig gebruikt in het hoger onderwijs. Met name in lerarenopleidingen is de titel in trek. Hetzelfde geldt voor Instrumenten voor begeleiden in passend onderwijsWe vroegen auteur Peter de Vries, docent aan de Hogeschool Utrecht, naar ervaringen van zijn studenten van de Masteropleiding.

Passend onderwijs: logische consequentie vanuit historisch perspectief
Studenten vinden hoofdstuk 2 een belangrijk onderdeel van het boek. Wat hen erg aanspreekt is dat inclusie in een historisch perspectief wordt geplaatst, waarbij nationale en internationale ontwikkelingen aan bod komen. Peter: ‘Cursisten ervaren inclusie en passend onderwijs daarmee ook als een logische consequentie van nationale en internationale ontwikkelingen van de afgelopen decennia.’

Verder hoort Peter de Vries vaak terug dat het inloggen op www.hgwinpassendonderwijs.nl goed werkt en dat de site gebruiksvriendelijk is. De informatie op de site vinden studenten heel bruikbaar.

Heeft u een vraag of opmerking? Mail ons: info@perspectiefuitgevers.nl